FAIL (the browser should render some flash content, not this).
2013 World Championship - Nagykanizsa - Hungary PDF Nyomtat Email
2013 április 30. (kedd) 09:58

Nagykanizsa - A legnépesebb magyar csapattal, 114 fővel indul az International Dance Federation (IDF) május 22-27-e közötti világbajnokságán a házigazda, Szan-Dia Fitness SC
A viadal lebonyolításának részleteiről a szervezők csütörtökön Cseresnyés Péter polgármesterrel közösen sajtótájékoztatón beszéltek.
- Öröm a város életében, amikor ennyi nemzet sportolói találkoznak a HSMK-ban - bocsátotta előre Cseresnyés Péter polgármester.
- Mivel Zalakarossal néhány éve született egy olyan megállapodás, miszerint kölcsönösen segítjük egymást, a versenyzők egy része az ottani szállodákban kap elhelyezést.
A városvezető szerint ez mindkét dél-zalai településnek kifizetődő: az eseményen keresztül a térség jó hírét messzire viszik, sőt a gazdasági életet is fellendítik az ide érkezők.
Jámbor Tímea, a fürdőváros stratégiai és marketing vezetője is ezen a véleményen van, ráadásul úgy gondolja, hogy zalakarosi gyógyfürdő szintén remek kikapcsolódási lehetőséget kínál.
- Több száz versenyzővel képviseltetik magukat az olaszok, a spanyolok és az oroszok, és most először vesz részt az IDF világbajnokságán Gibraltár és Dél-Afrika - mondta Vágó Lászlóné, a Szan-Dia FSC vezetője.
- A kanizsai táncosok 29 gyakorlattal lépnek a szakértő zsűri elé.
Zalaegerszegről a Maxima Életmód Klub 20 fővel lesz jelen, és az ugyancsak megyeszékhelyi Press Dance indulói 12 társastáncossal képviseltetik magukat.

 

Utolsó frissítés: 2016 június 07. (kedd) 14:46